مجله خبری شفاف

آخرین خبرها

مجله خبری شفاف

آخرین خبرها

خرابی تخلیه ماشین لباسشویی


تخلیه نشدن آب ماشین لباسشویی یکی از مشکلات رایجی است که اکثر افرادی که به تعمیرگاه مجاز مراجعه می کنند گزارش می دهند، اما این احتمال وجود دارد که هر لحظه این مشکل برای ماشین لباسشویی رخ دهد. علل این مشکل: متفاوت است، ما در  نمایندگی تعمیر لباسشویی بوش هم بررسی می کنیم.


چرا ماشین لباسشویی تخلیه نمی کند؟

اگر در حال خواندن این مطلب برای تعمیر ماشین لباسشویی هستید با خدمات پس از فروش بوش تماس بگیرید. اگر ماشین لباسشویی شما هنگام کار یا بعد از شستشو یخ می زند. اما آب ماشین لباسشویی کاملا تخلیه نشده است. قبل از تشخیص و رفع مشکل، ابتدا آب داخل ماشین لباسشویی را تخلیه کنید. لباس های خود را درآورید و شروع به شستشو کنید. دلیل عدم تخلیه آب را بررسی کنید.


با باز کردن دریچه فیلتر می توان آب را تخلیه کرد. اگر دقت کردید در قسمت جلویی ماشین لباسشویی در پایین ماشین لباسشویی شیر فیلتر را می بینید که با باز کردن آن می توانیم ماشین لباسشویی را خالی کنیم.

به یاد داشته باشید که اگر ماشین لباسشویی در آشپزخانه قرار دارد، بهتر است فرش داخل آشپزخانه را بردارید تا خیس نشود. اطمینان حاصل کنید که دریچه فاضلاب آشپزخانه باز است تا اگر دریچه فیلتر را باز کنید، با جاری شدن آب، زهکش باز شود. 

برخی از مدل های ماشین لباسشویی، ماشین لباسشویی دارای شلنگی در کنار شیر فیلتر هستند تا بدون بازکردن فیلتر و برداشتن شیلنگ باریک از این قسمت، کثیفی وارد آشپزخانه نشود. با کشیدن درپوش آب را تخلیه کنید. اما برای اینکه کف آشپزخانه یا ماشین لباسشویی کثیف نشود، بهتر است شلنگ را داخل لگن قرار دهید تا آب آن تخلیه شود.

دلایل خالی نشدن ماشین لباسشویی

1- فیلتر پمپ لباسشویی مسدود شده است

یک پمپ تخلیه برای تخلیه آب در حین شستشو تهیه می شود که در زمان های مختلف برنامه آب داخل ماشین لباسشویی را تخلیه می کند اما برای محافظت از پمپ و جلوگیری از آسیب خاص به پمپ قبل از آن فیلتری تعبیه شده است. از ورود اشیاء کوچک و پرزهایی مانند سکه، دکمه یا سنجاق که از لباس جدا شده اند و به آن آسیب وارد نمی کند.

اگر با جسم تیز و غیره برخورد شود، پمپ آب دیگر قادر به پمپاژ آب داخل ماشین لباسشویی نخواهد بود. در صورت بروز این مشکل، لازم است فیلتر را باز کرده و به طور کامل تعویض کنید.

2_شلنگ تخلیه گرفتگی دارد

شیلنگ تخلیه عمدا در مسیر تخلیه پشت ماشین لباسشویی یا در سیفون زیر سنگ نصب می شود. انسداد در فاضلاب یا سیفون زیر دیگ می تواند باعث نشتی ماشین لباسشویی شود.

3- خرابی پمپ تخلیه آب شستشو

همانطور که در بالا ذکر شد، وظیفه پمپ تخلیه تخلیه آب داخل ماشین لباسشویی است. در بسیاری از موارد مشخص شده است که مواد برداشت شده از لباس ها از فیلتر آب عبور می کند و باعث شکستن یا آسیب شدید پمپ تخلیه می شود، این امکان وجود دارد که پمپ به دلیل استفاده بیش از حد و فرسودگی از کار افتاده باشد. ماشین لباسشویی تخلیه نمی کند، باید پمپ تخلیه ماشین لباسشویی را تعویض کنید.

4- خروجی آب زیر دیگ را مسدود کنید

در برخی موارد مشاهده شد که قبل از فیلتر کردن، لباس یا جوراب از کنار دیگ وارد لوله تخلیه (ناحیه لاستیکی زیر دیگ) شده و باعث می‌شود که جریان آب مسدود شده و از آن خارج نشود. برای حذف این موارد باید از تکنسین ماشین لباسشویی کمک بگیرید.

5- تخته یا تایمر لباسشویی

برد لباسشویی یا تایمر، کنترل کننده اصلی ماشین لباسشویی است و فرمان شروع و توقف هر قطعه را در زمان مشخصی می دهد. در میان چیز های دیگر. آسیب دیدن نوار باید توسط تعمیرکار حرفه ای ماشین لباسشویی بررسی شود.

معرفی روش ذخیره اطلاعات در اکتیودایرکتوری | ساختار ذخیره اطلاعات

اطلاعات چگونه در اکتیودایرکتوری ذخیره می شوند؟ در قسمت دامین کنترلر چیست؟ به شما گفتم که اکتیودایرکتوری چگونه بوسیله دامین کنترلر مدیریت میشود . در مقاله دومین ویندوزی چیست؟ کاملا این موضوع را درک کردید که اکتیودایرکتوری یک پایگاه داده مرکزی است که در آن اشیاء مختلفی از جمله حسابهای کاربری و همچنین کامپیوتری ذخیره می شوند . در ادامه به شما میگویم که اکتیودایرکتوری چگونه ساختارمند میشود.اگر شما تا به حال از پایگاه داده هایی مانند مایکروسافت اکسس و یا SQL سرور استفاده کرده باشید و در درون آنها را نگاهی کرده باشید با نحوه ذخیره سازی اطلاعات در پایگاه های داده تا حدودی آشنایی دارید . البته همیشه به خاطر داشته باشید که شما به هیچ عنوان نمیتوانید به شکلی که در سایر پایگاه های داده به داده ها دسترسی دارید در پایگاه داده اکتیودایرکتوری نیز به داده ها دسترسی داشته باشید و هیچ ابزاری در ابزارهای مدیریتی ویندوز نیز این اجازه را به شما نخواهد داد که درون اکتیودایرکتوری را مشاهده کنید . در خصوص مفاهیم اولیه شبکه و دامین و کلاینت می توانید به دوره آموزش نتورک پلاس مراجعه کنید.

 

اما به جای این ابزاهای مایکروسافت برای شما امکاناتی ایجاد کرده است که بتوانید در قسمت های معینی از این پایگاه داده تغییراتی ایجاد کنید و به آن داده اضافه و یا کم کنید . به عنوان کاربری که به تازگی شروع به کار با اکتیودایرکتوری کرده است اولین کنسولی که شما با آن مواجه خواهید شد کنسول Active Directory Users and Computers است . شما در ویندوز سرور 2003 میتوانید از طریق وارد شدن به منوی استارت و قسمت All Programs و Administrative Tools میتوانید به کنسول Active Directory Users and Computers دست پیدا کنید . کنسول به خودی خود همانند شکل الف است .

 

 

اطلاعات در اکتیودایرکتوری 1

 

    شکل الف : کنسول Active Directory Users and Computers مهمترین کنسول مدیریتی در اکتیودایرکتوری برای ایجاد اشیاء میباشد

 

در مورد فرآیند ایجاد و اعمال تغییرات بر روی اشیاء در اکتیودایرکتوری بعدا بصورت مفصل صحبت خواهیم کرد ، در اینجا هدف صرفا معرفی و آشنایی اولیه با ساختار اکتیودایرکتوری بود . اگر به شکل الف دقت کرده باشید تعدادی Container را مشاهده خواهید کرد که هرکدام به نوعی از اشیاء اشاره میکنند . هر شیئی که در اکتیودایرکتوری ساخته می شود به یک تیپ شیئ یا بهتر بگوییم Object Type مرتبط میشود که در این ساختار به آنها کلاس شیء یا Object Class هم گفته می شود . آموزش لینوکس ، همچنین هر شیء برای خود یک سری خواص یا Attribute دارد که به آن مرتبط شده اند که این خواص بسته به نوع اشیاء متفاوت هستند. برای مثال Container ای که به نام Users در شکل ب مشاهده میکنید برای نگهداری اشیاء پیشفرض اکتیودایرکتوری که از نوع حسابهای کاربری هستند استفاده و طبقه بندی می شود . اگر بر روی هر کدام از این حسابهای کاربری راست کلیک کرده و گزینه Properties را بزنیم میتوانیم قسمت های مختلف تنظیمات مربوط به کاربران را مشابه شکل ج مشاده کنیم .

اطلاعات در اکتیودایرکتوری 2

 

    شکل ب : Container ای به نام Users مسئول نگهداری و طبقه بندی اشیاء از نوع حسابهای کاربری در اکتیودایرکتوری است.

 

 

اطلاعات در اکتیودایرکتوری 3

 

    شکل ج : بعد از اینکه بر روی یک شیئ در این ساختار راست کلیک کردید و گزینه Properties را کلیک کردید میتوانید مشخصات آن حساب کاربری یا شیء را مطابق شکل ج مشاهده کنید .

 

اگر به شکل ج نگاه کنید ، مشاهده خواهید کرد که فیلد هایی مختلفی از اطلاعات مختلف و متونعی در اینجا مانند نام ، نام خانوادگی ، شمارن تلفن و غیره وجود دارد . هر کدام از این فیلد ها به یک مشخصه خاص که به یک شیء اشاره میکند مربوط میشود . در این شکل شاید برای شما اهمین این فیلدها چندا نقابل لمس نباشد اما زمانی که در یک شبکه واقعی مشغول به کار میشوید خواهید دید که کاربردی اینها چیست . آموزش اکتیودایرکتوری ، نرم افزارهای مختلفی هستند که میتوانند اطلاعات را از اکتیودایرکتوری بخوانند و آنها را تغییر دهند ، مثلا نرم افزار Exchange Server که ایمل سرور شرکت مایکروسافت است ، یک لیست از افراد را برای ساختن ایمیل ایجاد میکند و کلیه کاربران خود را از طریق سرویس اکتیودایرکتوری بدست میاورد . این لیستی که برای ساختن ایمیل ها استفاده میشود بعد ها برای شناسایی افراد در سیستم ایمیل نیز بکار خواهد رفت . در شکل د من برای شما اسم Hershey را در لیست آدرس های نرم افزار Outlook که به اکسچنج سرور متصل شده است را جستجو کرده ام .

 

( بین خودمون بمونه اسم گربم بوده :D ) بعد از جستجو نرم افزار Outlook نام این فرد را برای من پیدا کرده و به من مشخصات آنرا نمایش میدهد . شاید همیشه مثل نمونه بالا یک نتیجه نمایش داده نشود و چند نمونه مشابه در این لیست وجود داشته باشد . اگر به نتیجه ارائه شده توسط Outlook دفت کنید میبینید که اطلاعاتی از جمله عنوان ، شماره تلفن و محل کار این فرد رو میتوانید مشاهده کنید . تمامی این اطلاعات از اکتیودایرکتوری توسط سرویس Exchange Server دریافت شده است .

 

 

اطلاعات در اکتیودایرکتوری 4

 

    شکل د : نمایش نتایج جستجوی افراد در لیست Outlook متصل شده با Exchange Server

 

اگر میخواهید اطلاعات بیشتری در خصوص این کاربر بدست بیاورید براحتی بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Properties را بزنید . با اینکار شکلی مشابه شکل ه مشاهده خواهید کرد . به خاطر داشته باشید کهاین کنسول ها صرفا برای نشان دادن اطلاعات هستند و جنبه مدیریتی ندارند . این در حقیقت لیستی از داده ها است که هر کاربر در شبکه میتواند به آن دسترسی داشته باشد و اطلاعاتی در خصوص سایر کارکنان شبکه را بدست بیاورد .

 

 

اطلاعات در اکتیودایرکتوری 5

 

    شکل ه : شما میتوانید اطلاعات مربوط به هر کاربر را بصورت مستقیم توسط Outlook از اکتیودایرکتوری دریافت کنید.

 

البته این مواردی که در بالا به شما نمایش دادم و به این راحتی انجام شد به خاطر این است که نرم افزارهای Outlook و Exchange Server هر دو ساخته شرکت مایکروسافت هستند و تمامی محصولات مایکروسافت با همدیگر بصورت یکپارچه توانایی کار کردن دارند ، همین کارهایی که در بالا انجام دادیم اگر بخواهیم توسط سیستم عامل و یا نرم افزارهای دیگر انجام بدهیم به این سادگی ها نخواهد بود . یک مسئله ای که کاربران به آن چندان دقت نمیکنند این است که هر کاربری در ساختار اکتیودایرکتوری با داشتن سطح دسترسی های معین میتواند این اطلاعات را براحتی از اکتیودایرکتوری دریافت کند . یادگیری مفاهیم اکتیودایرکتوری در دوره آموزش MCSA بصورت کامل انجام می شود.

 

اما یادتان باشد که نرم افزارهای بسیار زیادی وجود دارند که میتوانند به راحتی با اکتیودایرکتوری ارتباط برقرار کنند ، برخی از این نرم افزارهای حتی میتوانند برخی از قسمت های اکتیودایرکتوری را در خود ذخیره کنند. دلیل اینکه شما میتوانید با نرم افزارهایی غیر از آنچه که مایکروسافت تولید کرده است از اطلاعات اکتیودایرکتوری استفاده کنید این است که ساختار اکتیودایرکتوری نیز بر اساس یک استاندارد بین المللی شناخته شده ایجاد شده است .

 

اکتیودایرکتوری بر اساس استاندارد X.500 ایجاد شده است . استاندارد X.500 در حقیقت یک استاندارد شناخت هشده برای ایجاد سرویس های دایرکتوری یا Directory Services است . مایکروسافت تنها شرکتی نیست که محصولات خود را بر اساس این استاندارد ساخته است . ناول هم تمامی Directory Service های خود را بر اساس این استاندارد ایجاد کرده است .

 

همچنین استانداردهایی برای برقراری ارتباط با Directory Service ها وجود دارند . در اکتیودایرکتوری ما از یک پروتکل به نام Lightweight Directory Access Protocol یا به اختصار LDAP استفاده میکنیم . پروتکل LDAP بر روی پروتکل دیگری که میشناسید و TCP IP نام دارد فعالیت میکند .

 

نکته ای که باید در مورد پروتکل LDAP بدانید این است که به نظر من نباید اسم آنرا Lightweight میگذاشتند ، Lightweight به معنای سبک است اما به نظر من که این پروتکل اصلا سبک نیست و حتی میتوان گفت کمی هم سنگین است . البته این نسخه جدید از این پروتکل به روز رسانی شده پروتکل قبلی که DAP بود است و نسبت به قبلی شاید بتواند گفت سبکتر شده است.

 

در مورد پروتکل LDAP کتابهای زیادی نوشته شده است که میتوانید برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر به آنها مراجعه کنید اما در اینجا جای بحث بیشتری در این خصوص نداریم و صرفا به یک اشاره کفایت میکنیم . نکته ای که من باید در اینجا به آن اشاره کنم این است که هر شیء در اکتیودایرکتوری دارای یک اسم متمایز یا باصطلاح Distinguished Name است که به DN هم معروف است .

 

این ساختار نامگذاری بر اساس محل قرارگیری اشیاء در اکتیودایرکتوری طراحی و ایجاد میشود . پارامترهای زیادی در استفاده از Distinguished Name ها وجود دارد که مهمترین آنها Common Name یا CN و همچنین Domain Name یا DN میباشند .برای مثال فرض کنید در دامین Itpro.ir شما کاربری به نام m.nasiri ایجاد کرده اید ، این حساب کاربردی در Container ای به نام users قرار گرفته است ، در این مورد Distinguished Name به شکل زیر میشود :